This is an example of a HTML caption with a link.
17
Oktobar

Danas na rasporedu

Utorak: Kundalini Yoga u 12.15h, Prenatalna Yoga u 16.15h, Awakening flow u 17.45h, Vinyasa ABC u 19.30h!

 

Idealna prilika da produbite vasu Ashtanga praksu uz vrhunsku instruktoricu Ashtanga Yoge!

 

Petak 31. Maj – Nedjelja 2. Juni 2013

Petak 31. Maj:
Prva serija, vodjeni cas  i rasprava  od 18:00h-20: 30h

Ne postoji bolji način za početak vikenda nego sa Led casom Prve serije! Nikada dosadno, uvijek je uzbudljivo, krenemo disati zajedno na jedinstven način, u slavlju, što je dio nemjerljive  loze Ashtanga yoge. Na kraju dana, riječ je o zajednici koju gradimo na ovoj praksi! Nakon toga, imat ćemo kratku raspravu i vrijeme za pitanja.

Subota 1. Juni 2013:
Mysore praksa 07:00h-10:00h

Vinyasa umjetnost jedinstvenog glasa i pokreta 17h-19:30h

Ljepota Ashtanga Vinyasa metode, i sinergije stvorene, pripisuje se Vinyasi, inače poznatoj kao dahom sinkronizirani pokret. U ovoj radionici, poboljšat ćemo  svoj odnos sa Vinyasom, i naučiti kako se kretati i disati s većom svijesti, snagom i lakoćom.
Ne samo da je ova svjesnost da uzmemo u obzir u odnosu na dinamičke prirode skok natrag i skakati kroz, veća dubina leži u tome svjesnog kretanja i udisaja i iz svakog položaja, dok se uspostavlja dristhi, bandhe i pravilno disanje. Interno povezivanje, istraživanje ritmičke prirode Vinyase, dok nastaje veći fokus, jakost i lakoća u svakom pokret.
Pokriva slijedeća područja:

Načela ujedinjenja daha i pokreta i kako se primjenjuje u praksi
Ritam i tempo
Pravilno ruku prostor, poravnanje i osnovne vježbe snage svijesti
Skakanje naprijed i natrag
Vinyasa u stojećem položaju
Skakanje naprijed i natrag iz sjedenja

Nedjelja 2. Juni 2013
Mysore praksa 07:00-10:00

Prva  Serija u detaljima 16:00-19:00

Na ovoj radionici ćemo pokriti korisne alate i tehnike za potpunu navigaciju kroz prvu  seriju, inače poznatu kao Yoga Chikitsa (Yoga terapija), prvi slijed u Ashtanga Vinyasa sustava. Povezivanje svakog položaja u slijedeći, dublji pogled unutar ljekovitim asanama , zakonima o osnovnom slijedu, mi ćemo saznati koji su koraci potrebni za veći fokus,  položaj i prijelaze koji su  potrebni za  održavanje iskrenu veze sa dristhi, bandhama i dahom.
____________________________________________________________________

Cijene:

Cijeli paket radionica (module1, 2 i 3) 200 € ili 100km *za one koji se rano prijave, do 3.Maja cijena je  160 KM / 80 €

Modul 1 – 30 km / 15 €

Modul 2 – 80 KM / 40 €

Modul 3 – 80 km / 40 €

Prednost imaju studenti koji uzimaju punu radionicu. Broj studenata je ograničen pa RSVP što prije!

BIO:

Laruga je bila fasciniran sa vezom uma i tijela  i duhovne filozofije koja ju je kasnije privukla na praksu Yoge  početkom 1996, nakon iskrenog veze i studij filozofije joge. To nije bilo sve dok nije naišao na Ashtanga Yoga kad je potpuno uronjen u sebe odanog praksi nekoliko godina kasnije u 1998. Od tada, ona je nastavila crpiti inspiraciju iz svog dnevnog boravka na prostirci, zajedno s dugoročnim studijama sa svojim učiteljima, pokojnog Sri K. Pattabhi Jois, a sada njegova unuka R. Sharath Jois, Mysore Indiji.

Naprednu razinu prakse i student yoge, kao i, Razina 2 Ovlašteni Učitelj iz KPJAYI Mysore, Indija, Laruga ušao u nastavi nakon mnogo godina održivog prakse i sa sobom nosi i sveukupno više od 20 godina iskustva u poučavanju kretanje tijela. S druge strane, ona je posvećena poučavanju metodu Ashtanga yoge svom punom kapacitetu, njegujući transparentnost prema tradiciji, i duboko bogati loze u praksi potječe, inače poznat kao parampare.

Kroz sve to, Laruga uči kao čin duboke podjele i ljubavi za ono yoga razvija u svakom pojedincu; facilitaing prostor otvoriti, izazov, i potaknuti one ostvare svoje inherentne potencijal.

Trenutno Laruga čelu Mysore program na Yogayama u Stockholmu, Švedska i uči radionice i duhovne vježbe u inozemstvo.

2015 © Prana Yoga Studio Sarajevo