This is an example of a HTML caption with a link.
23
Novembar

Danas na rasporedu

Četvrtak: Transform flow u 17.45h sa Meagan, Vinyasa osnove sa Aidom u 19.30h!

O nama

“Prana Yoga Studio” je prvi i jedini yoga studio u Sarajevu ovakve vrste, a osnovan je u Maju 2010. Naš je cilj bio donijeti našoj kulturi nešto sasvim novo, a također  i pomoći vam da budete zdravi, fleksibilni, otporniji na stres i da se jednostavno osjećate dobro u svojoj koži . Želimo ponuditi yogu na isti način kao u Europi i SAD-u i pomoći ljudima doživjeti i osjetiti beneficije yoge.

U našem studiju ćete imati  priliku vježbati svaki dan, prisustvovati našim radionicama, upoznati gostujuće instruktore i ići s nama na ‘vikend ritrite. Ne samo da će yoga pomoći Vašem tijelu, već ćete naučiti puno o sebi.

Naša misija

Naša misija je da, obazirući se na Vas, stvorimo okruženje koje promovira razvoj, osobnu transformaciju te da pomognemo našim studentima da izaberu zdrav i uravnotežen život. Bez obzira na godine, iskustvo ili Vaš historijat, naš pristup izgrađuje svijest o tome da omogućuje našim studentima da jasno vide razloge i obrasce koji nam uskraćuju našu vitalnost i sreću. U Prana studiu mi  nastojimo da učinkovito prilagodimo yoga praksu individualnim potrebama. Naš cilj je da se probudi razigrana energiju duha i da poštujemo tu iskru koja pulsira u svima nama. Mi smo u cijelosti posvećeni stvaranju pozitivnog utjecaja na našu zajednicu kroz ljubav i suosjećanje.

 

 

2015 © Prana Yoga Studio Sarajevo